Formular reziliere contract,abonament Telekom Romania Mobil

 Formular cerere desfiintare servicii Telekom Romania Mobil valabil din data de 30.09.2021 in format pdf editabil cu orice editor pdf. Pentru editare recomand programul - Master PDF Editor 5 . Pentru a putea edita cu acest program va trebui sa achizitionati o licenta.

 Semnatura electronica o puteti face cu programul gratuit Adobe Acrobat Reader

Pentru a descarca formularul dati click pe linkul de mai jos.

Formular_cerere_desfiintare_servicii_Telekom_Romania_Mobil_30.09.2021.pdf


Mai jos puteti sa vizualizati documentul fara a fi nevoie sa il descarcati.




Daca rezilierea,desfiintarea contractului,abonamentului Telekom Romania Mobil se face in cazul decesului tutularului de contract, rezilierea dureaza de regula una, doua zile lucratoare si aveti nevoie de Certificatul de Deces sau o copie a Certificatului de Deces a titularului de contract si un Buletin, Carte de Identitate sau copie a acesteia in cazul in care depuneti cererea de Reziliere,desfintare a contractului,abonamentului Telekom la un sediu Telekom din localitatea dumneavoastra. Daca depuneti cererea de desfiintare servicii Telekom pe adresa de email  rezilieri@telekom.ro  aveti nevoie de o copie a Certificatului de Deces a titularului de contract Telekom si de o copie de pe Cartea de Identitate a celui care depune cererea de Reziliere,Desfiintare servicii Telekom Romania Mobil.

Daca rezilierea abonamentului Telekom Romania Mobil se face din alte motive decat decesul titularului de contract,rezilierea poate dura pana la 30 de zile calendaristice sau la expirarea contractului Telekom Romania Mobil ,maxim 90 de zile calendaristice din momentul depunerii cererii de reziliere, in functie de cum se opteaza de catre cel ce completeaza formularul de rezilire contract Telekom.

0 comments: (+add yours?)

Post a Comment

 
>